A FIÓK

Már egy ideje motoszkál bennem a gondolat, hogy indítani kellene egy blogot, ahol kisebb-nagyobb rendszerességgel leírhatom azokat a gondolatokat, ami éppen foglalkoztat. A címadás nem kis fejtörést okozott, hiszen olyan nevet szerettem volna a blognak, ami könnyen megjegyezhető és asszociációkat ébreszt a látogatóban.

Így született meg A FIÓK.

A fiókban mindennek van helye, akár használni fogod azt, akár nem. Lehet, hogy hasznos lesz valamikor az, amit beledobtál, de lehet, hogy sosem fogsz hozzá nyúlni.

Ez lesz A FIÓK.

furniture-349706_1920.jpg

Egy oldal azoknak a gondolatoknak, amik napról-napra foglalkoztatnak és meg akarom osztani valakivel.

Egy oldal azoknak a dolgoknak, amik iránt lelkesedem és mesélni szeretnék róla.

Én csak dobálni fogom bele a dolgaimat és ha úgy érzed, hogy szükséged van valamire a fiók tartalmából, akkor rajta, csak hasznosítsd bátran.

Nem mindent akar az ember megbeszélni a közvetlen környezetével, mert nem igazán tartozik rájuk. Nem mindent tud megosztani az ember azokból a dolgokból a közvetlen környezetével, ami iránt rajong, mert ők nem fogékonyak a dologra.

Ezért inkább csak szeretném kiadni magamból a belsőbb dolgaimat, hogy később átolvasva újabb következtetéseket tudjak levonni a leírtakból. Csak le szeretnék írni élményeket, tapasztalásokat, eseményeket, érzéseket. Mindazon dolgokat, amiket nem szeretnék magamban tartani. Olyan dolgokat, amikről úgy érzem, mást is érdekelhet. De az is előfordulhat, hogy csak dohogni fogok, nyalogatni a sebeimet és vigasztalódni. Lesz egy hely, ahol úgy kommunikálhatom az érzéseimet, hogy nem bántok vele senkit.

Épp ezért kérlek, hogy ne végy semmit magadra, hiszen a gondolataim személyesek, de nem ellened szólnak. Te csak vond le a következtetéseket.

Ezzel a néhány gondolattal üdvözöllek A FIÓK olvasói között.

A kép forrása: pixabay.com

Címkék: Üdvözlet, A FIÓK